Egy átlagos napom

Sziasztok ebben a bejegyzésben egy teljesen átlagos hétköznapomat fogom leírni nektek. (Nem teljesen részletes) Hát igen eléggé szigorú vagyok magammal tanulás szempontjából nézve! Mivel a másik blogomban(me and the bigworld) már leírtam ezért gondoltam ide is leírom. Jó olvasást!

-Ha végeztem az iskolában akkor hazamegyek közben talán ha van időm és nem a könyvet bújóm még az úton is akkor egy kicsit zenét hallgatok(De tényleg ha csak rá érek!!!!) Ez körül-belül (a suli ideje) 9 óra ami azt jelenti hogy a napom 1,5 negyed részében vagyok az iskolában.
-Szóval mire haza megyek olyan 15 perc kb.
Jó otthon vagyok átvettem a ruhám 5 perc, megyek enni mire megettem a kajám az olyan 20 perc az üldögéléssel meg a többivel ....-Úgy szoktam tanúlni hogy egy órára 20 percet szánok ( a tanulással) Vagyis ami azt jelenti hogy .. , uyge nekem hétfőn 7 órám van a 7. a tesi szóval 6x 20 ami egyenlő=ami azt jelenti hogy 2 óra mire megtanulok de azt azért bele kell számítani hogyha TZ lesz akkor 2x-esét kell tanulnom az adott tantárgyból.
( a tanárok azt mondták hogy 20 percből simán meg lehte tanulni a másnapra.(legalábbis a mi sulinkban.)
 Mivel Nekem Hétfőre kell tanulnom majd és nekm hétfőn angolom , technikám , sőt még földrajzom is lesz és ezek ből mint vagy TZ lesz vagy felelés ezért nekem Vasárnap : Pontosan 180 percet vagyis 3 órát kell tanulnom és mi legalább naponta 3 tantárgyból vagy röpdoga vagy felelés vagy TZ. Ezért nekem naponta 3 órát kell tanulnom.
- Jó oké ezek meg vannak tanulás meg minden márcsak 12 órám maradt a következő napig addig még benne van abban a maradék időben az is hogy lefürdök az olyan félóra legalábbis nálam :D..., XD...
-Jah meg az is hogy még kell pakolni a táskámba az olyan egy óra mire megtalálom a füzetemet meg a könyveimet mivel még arra sincs időm hogy el tudjam pakolni őket.Szval ez is meg van  meg még hogy a gyreknek 9-10 órát kell aludnia szóval ha összeadom hogy ez így mennnyi vagy hogy mennyi szabad időm marad: 4 óra  a napi szabadidőm ami csak annyira elég hogy a háziaimat megcsináljam ami azt jelenti hogy+30 perc vagyis egy fél óra na meg plusszba vacsi ami 20 perc vagyis hogyha már így kiszámoltam 21 óra és 58 perc ami nagyon sok szóval a szabadidő....jah igen szóval a szabadidőmbe tartotik az is hogy a kötelező olvasmányt is olvasom mosttantól ami +1 óra ( beletartozik az hogy értelmezem meg kiírom a fontos gondolatokat ).Szóval összesen nap mint nap 22 óra 5 percet vagyok ébren egy húzamban.A szabadidőm 1 óra 42 perc. Hát igen eléggé egy kis könyvmoly vagyok.Na mindeggy . Kommentbe írjátok le ti is kommentbe hogy szerintetek nagyon terhelő e a suli elvárásai.

Sziasztok!

És ne feledjétek:"Inkább meghalok minthogy álmok és szenvedély nélkül éljek."

Ölelés : Zoé <3

Ajánló
Kommentek
  1. Én